Cristian Friman ja Anna-Maria Siivonen Espoon Openin ilmakiväärin ykkösiä
12.1.2019 klo 18:06
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Naisten sarjan kolme parasta: Tuulevi Suomus (vas.), Anna-Maria Siivonen ja Anu Viherä.

Esbo Skytteföreningin Cristian Friman ja Turun Seudun Ampujien Anna-Maria Siivonen olivat ilmakiväärin ykköset lauantaina Espoo Open -kilpailussa. Friman voitti miesten ilmakiväärin tuloksellaan 624,3. Sivonen vei naisten kisan nimiinsä tuloksellaan 619,2.

Perjantaina olivat vuorossa nuorten luokat ja ylemmät ikäluokat. Kiväärissä N16-sarja meni Vihdin Ampujien Tuulevi Suomuksen nimiin henkilökohtaisella ennätystuloksellaan 404,9 pistettä. M16-sarjan vei nimiinsä Keski-Uudenmaan Ampumaseuran Antti Turunen ampumallaan 391,0 pisteellä.

Muita hyviä tuloksia esittivät Poliisien Ampumaseuran Esko Törölä ilmakiväärin makuukilpailussa 624,3 pisteellään Y70-sarjassa ja Porkkalan Ampujien Vesa Savolainen ilmapistoolin M60-sarjassa (370). Sarjassa oli kova seuraavista sijoista, koska peräti kolme ampujaa oli saanut kasaan 364 pistettä.

Napakymppien ja viimeisten sarjojen laskennan jälkeen hopea meni Hyvinkään Metsästysampumaseuran Simo Saarenmaalle, pronssi seuratoveri Veikko Alangolle, ja neljänneksi jäi Raseborgs Skyttarin Kenneth Mariani-Cerati.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.