Suomen ensimmäinen pistoolipääratatuomarikurssi
23.1.2019 klo 10:31
Max Käär
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

NROI Level II Handgun Seminar

Viime viikonloppuna järjestettiin Espoon Keilaniemessä Suomen ensimmäinen pistoolipääratatuomarikurssi (NROI Level II Handgun Seminar). Kurssin kouluttajana toimivat IROA CRO Riku Kalinen sekä IROA RO Petteri Aro. Kurssi vedettiin kansainvälisen IROA Level II Handgun Seminar materiaalin pohjalta.

Kurssin suorittaminen on vaatimuksena NROI CRO -arvoon, muiden NROI:n määrittelemien vaatimusten ohella. Kurssille oli selkeästi tilausta siihen osallistuessa 15 henkilöä ja osallistujien sekä kouluttajien tasoa kuvasti sitä, että kaikki 15 suorittivat kurssin hyväksytysti.

Kurssin sisältö painottuu paljolti stagesuunnitteluun ja kilpailun menestykkään läpiviennin varmistaviin toimenpiteisiin, sekä käytännön esimerkkien kautta esille nousseisiin hankaliin sääntötulkintoihin. Tämän kurssin myötä uskomme saavamme hienon lisän jo olemassa olevaan laadukkaaseen NROI tuomareiden joukkoon ja näkevämme enemmän koulutettuja ja kokemuksen omaavia pääratatuomareita kilpailujen CRO-tehtäviin.

NROI:lla on tavoitteena jatkaa pääratatuomarikurssien järjestämistä myös jatkossa ja tämä tavoite vahvistui entisestään ensimmäisesti kurssista saatujen kokemusten pohjalta.

Onnittelut kurssin hienosti läpäisseille sekä kouluttajille Riku ja Petteri. Erikoiskiitos SAL:n liittohallituksen jäsenelle Jaakko Hyvätille, joka järjesti ensiluokkaiset puitteet kurssia varten.

Espoossa 19.-20.2.2019 järjestetyn ensimmäisen pistooliratatuomarikurssin (CRO) valmistuneet.