Laitinen ja Hämäläinen viidenneksi skeetin parikilpailussa Kyproksen gp:ssä
21.2.2019 klo 21:39
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Timo Laitinen ja Heidi Hämäläinen sijoittuivat viidenneksi skeetin parikilpailussa Kyproksen gp:ssä. Laitinen ja Hämäläinen ampuivat peruskilpailussa 140, josta Laitinen 72 ja Hämäläinen 68. Finaalissa Suomen kaksikko ampui 22. Kilpailun voitti Venäjä 6.

– Oli taas mukava aloittaa kausi ja ampua parikisa Heidin kanssa. Karsinta oli normiammuntaa, mutta finaalissa tuli pummailtua turhan paljon. Seuraavalla kerralla parannetaan, Laitinen sanoi.

Hämäläinen oli myös monin tavoin tyytyväinen. Hän ampui peruskilpailussa 23, 21 ja 24.

– Toisella kierroksella olisi voinut vähän paremmin ampua, mutta tuli mitä tuli ja se riitti finaaliin pääsyyn. Tykkään tuosta parikilpailusta ja Timpan kanssa on mukava ampua. Olisi tietty ollut hienoa kirkastaa viime vuoden hopea kullaksi, mutta finaali ei lähtenyt käyntiin ihan toivotulla tavalla. Ensi kerralla sitten paremmin, Hämäläinen sanoi.

Tulokset