Joonas Kallio 12:s Pilsenin GP:n ilmapistoolissa
2.5.2019 klo 18:56

Tshekin Pilsenissä alkoi tänään järjestyksessään 50:s Liberation GP -kilpailu, johon osallistuu kaikkiaan 23. suomalaista.

Avauspäivänä Joonas Kallio (Suomussalmen Urheiluampujat) sijoittui miesten 10m ilmapistoolissa 12:nneksi tuloksellaan 574. Finaaliraja oli pisteen parempi. Kallio kilpaili myös 25m vakiopistoolissa, jossa hän oli 28:s (551). Teemu Lahti oli vakiopistoolin paras suomalainen 554 pisteellään. Hän oli kisan 21:s.

Matias Kiuru (Poliisien Ampumaseura) oli paras suomalainen miesten 50m pienoiskiväärin makuuasennon kilpailussa, kun hän sijoittui 14:nneksi tuloksellaan 623,3 pistettä.

Miesten 25m pistoolissa ammuttiin ensimmäinen kilpailupäivä. Lehtimäen Ampujien Marko Talvitie jatkaa kilpailua parhaana suomalaisena 26. sijalta tehtyään tuloksen 282.

Ritva Karri (Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseura) oli naisten 10m ilmapistoolissa 16:s. Hän tähtäsi 565 pistettä. Finaaliin mentiin neljä pistettä paremmalla tuloksella.