Viivi Kempille SE Matin kisoissa
26.5.2019 klo 18:03

Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi on tehnyt naisten 50m pienoiskiväärin asentokilpailun finaalin Suomen ennätyksen. SE-tulos 453,0 syntyi Mikkelissä järjestetyissä Matin kisoissa.

Mikkelissä järjestettiin viikonloppuna Matin kisat 48. kerran. Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi teki sunnuntaina naisten 50m pienoiskiväärin 3×40 ls kilpailun finaalin Suomen ennätyksen, kun hän tähtäsi 453,0 pistettä. Entinen, Annika Sihvosen nimissä ollut SE koheni 2,3 pisteellä.

N20-sarja oli yhdistetty naisten sarjaan, koska osallistujia oli vähän. Kempin peruskilpailun tulos oli 1157 pistettä. Sihvosen (SMAS) peruskisan tulos oli 1160, ja hän sijoittui lopulta neljänneksi. Essi Heiskanen (PiekSA) oli toinen ja Saana Peltonen (KeuSA) kolmas. He ampuivat peruskilpailussa 1133 ja 1155 pistettä.

Kaikki tulokset päivittyvät kisajärjestäjien sivuille.