Leskinen ja Hämäläinen veivät voitot St. Michel Skeetissä
7.7.2019 klo 20:01
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lauri Leskinen ja Heidi Hämäläinen veivät voitot 27:nnessä St. Michel Skeetissä Mikkelissä.

Leskinen ampui peruskilpailussa 121 ja finaalissa 58, toiseksi sijoittunut Tommi Takanen puolestaan peruskilpailussa 116 ja finaalissa 57. Timo Laitinen oli kolmas ammuttuaan peruskilpailun parhaan tuloksen 122 ja finaalissa 44.

– Perustekemistä, ja huipputulosta odotellessa, Leskinen tuumi.

Takasella ammunta sujui peruskisan neljännen ringin hetkeä lukuun ottamatta hyvin:

– Neljännellä ringillä ei ringin puolivälissä nähnyt minun silmillä mitään, radalle tuli synkät pilvet ja tumma linssi oli päässä. Kuudesta seuraavasta kiekosta ammuin viisi ohi. Sitten lasit vaihtoon ja alkoi taas osua. Tuota hetkeä lukuun ottamatta erinomainen kisa, finaalissa sivusin ennätystäni 57/60, Takanen sanoi.

Heidi Hämäläinen ampui peruskilpailussa 118 ja finaalissa 49.

– Voitto oli oikeastaan sellainen kiva lisä, ainahan on mukava voittaa mutta kyllä enemmän iloa tuotti tuo peruskilpailun tulos. Tuollaista tulosta tässä on odoteltu, ja nyt sitten onnistui. Sain itseluottamusta jatkoa ajatellen. Tyytyväinen olen, ja tästä jatketaan ensi viikonloppuna Ilomantsissa, Hämäläinen sanoi.

Tulokset:

Mikkeli:

  1. St. Michel Skeet:

Naiset, 125 kiekkoa+finaali: 1) Heidi Hämäläinen SSG 118/49, 2) Kaisa Kurki A-HA 101/41, 3) Raija Lyly LHA 86/23.

Miehet, 125 kiekkoa+finaali: 1) Lauri Leskinen SSG 121+2/58, 2) Tommi Takanen LAS 116/57, 3) Timo Laitinen SSG 122/44.

Kaikki tulokset