Veromaan reissuviikko huipentui kansallisen trapin SM-kultaan Kokkovuoressa
7.7.2019 klo 18:51
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SSG:n Mopsi Veromaa kiirehti Italian Lonatosta Lempäälän Kokkovuoreen ja voitti kansallisen trapin SM-kultaa sekä henkilökohtaisessa että joukkuekilpailussa. Ikäkausisarjojen SM-kilpailun naisten sarjassa Veromaan voitto tuli tuloksella 85. Satu Pylkkänen ja Marjo Uusitalo veivät muut mitalisijat.

– Kisa meni yllättävän hyvin lyhkästen yöunien jälkeen viime öisen MM-kisojen paluun jälkeen, ja tulihan sentään vihdoinkin kotiokin vietävää jopa kahden kullan verran! Ihan mahtavaa tutustua samalla uusiin nuoriin ja naisampujiinkin. Mukava päätös pitkälle viikolle, Veromaa sanoi.

Nuorissa M20-sarjassa voiton vei Samuli Kiili JMS, Y17-sarjassa kaksoisvoitto tuli järjestävälle seuralle Arttu Eskolan ja Ville Lahtisen voimin. Y15-sarjan vei Heinolan Ampujien Ville Pennanen. LV1-sarjan vei Pasi Saarinen OSUsta.

Lauantaina syntyi kolme SE-tulosta, joista vastasivat Timo Nissilä Y50-sarjassa (95), Aimo Varis Y70-sarjassa sekä Y50-sarjan joukkue-ennätystä sivunnut RMY (269).

Lisätietoja ja tulokset