Liikkuvan maalin EM: Hulkkonen viidentenä sekajuoksujen puolivälissä
13.7.2019 klo 16:49
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Topi Hulkkonen on suomalaismiehistä parhaissa asemissa viidentenä, kun liikkuvan maalin EM-kilpailuissa Gyenesdiasissa sekajuoksuista on ammuttu ensimmäinen puolikas.

Miesten kilpailua johtaa Ruotsin Emil Martinsson tuloksella 199. Hulkkonen on ampunut tuloksen 196. Muista suomalaisista Heikki Lähdekorpi on yhdeksäntenä (193) ja Krister Holmberg 11:ntenä (190). Pojissa Aaro Vuorimaa on kolmantena tuloksella 191, johdossa on Ukrainan Denys Babliuk tuloksella 194. Tytöissä Ida Heikkilä on niin ikään kolmantena (186), johdossa on Ukrainan Marharyta Tarkanii (193).

– Nuorilta varsin vahvaa ampumista tämän päivän kisassa. Paljon hyvää tekemistä ja hyviä kymppiputkia, muutama huono pudotti tulosta aivan huipputuloksesta. Topi teki myös tasaisen kovaa tulosta läpi sarjan. Tästä on hyvä aamulla iskeä, sanoi liikkuvan maalin päävalmentaja Ville Häyrinen suomalaispäivästä.

Kuva: Ville Häyrinen