Suomen pistooliampujien triolle tärkeää kokemusta nuorten maailmancupissa Suhlissa
13.7.2019 klo 18:33
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Urho Hietaniemi oli 34:s tuloksella 546 ja Esa Savola oli 49:s tuloksella 324, kun nuorten maailmancup alkoi 25 metrin vakiopistoolilla Saksan Suhlissa. Voittoon tähtäsi Intian Udhayveer Sidhu tuloksella 575. Tyttöjen kilpailussa Ella Hakala tähtäsi 470 ja oli 38:s.

Hietaniemi oli iloinen, sillä tulos on hänen ennätyksensä vakiopistoolissa.

– Kisa meni kaiken kaikkiaan loistavasti ja tulos oli korkeampi, kuin osasin odottaa.  Kaikin puolin onnistunut kokonaisuus, rauhallista ja itsevarmaa tekemistä. Tästa on hyvä jatkaa 25m:n urheilupistoolikisaan, Hietaniemi sanoi.

Savolan tunnelmat olivat toisenlaiset:

– Tekemisen taso ei ollut hyvää ja ampumisesta puuttui rentous, minä näkyi myös tuloksessa. Kuitenkin hyvää kisassa oli se, että näin hyvin mitä ampuessa tapahtui, jolloin pystyn muuttamaan tekemistä parempaan suuntaan tulevia kisapäiviä silmällä pitäen, hän sanoi.

Ella Hakala oli ampunut vakiopistoolia vain kolme kertaa aiemmin tänä vuonna.

– Meni tuloksena todella huonosti. Vakiopistooli on vain sellainen sivulaji. Taulut ja valot oli kivat, taululle näki selvästi, summaili Hakala.

Tulossivu

Kuva: Juhani Forsman

Hietaniemi Hakala Savola Suhl