Ella Hakala ilmapistoolilla hienosti 34:s nuorten maailmancupissa Suhlissa, Aaltonen viidentenä skeetissä
17.7.2019 klo 20:07
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ella Hakala onnistui päälajissaan ilmapistoolissa ja ylsi tuloksella 560 sijalle 34 kaikkiaan 90 osallistujan joukossa. Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuraa edustava 14-vuotias nuori ampuja oli kilpailussa paras pohjoismaalainen.

–  Ilmapistoolin ampuminen tuntui paljon paremmalta kuin ruuti, ja kisassa pääsin sellaiseen omaan ”kuplaan”. Tulos oli normaalitasoa mitä yleensäkin ammun. Tosin vähän ärsyttämään jäi, koska jos pari kasia olisi olleet parempia niin olisi ylempänä tuloslistalla, Hakala sanoi.

Poikien skeetissä Sami Aaltonen on avauspäivän jälkeen viidentenä. Aaltonen on rikkonut 71 kiekkoa, kun kärkipaikalla oleva Kiinan Jue Long on tuloksessa 73. Oskari Lehtimäki on 15:ntenä (69), Niko Sulkonen 20:ntenä (68) ja Eino Peltomäki 52:ntenä (56).

Kuva: Juhani Forsman

Ella Hakala Suhl kuva: Juhan Forsman