Leppä toinen ja Autio kolmas 300 metrin kiväärin Lapua Eurooppa Cupissa
20.7.2019 klo 14:45
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aleksi Leppä jatkoi vahvoja suorituksiaan, kun 300 metrin kiväärin Lapua Eurooppa Cup jatkui Hollolassa miesten 3×40 laukauksen kilpailulla. Hän sijoittui toiseksi, Juho Autio täydensi vahvan suomalaispanoksen kolmossijallaan.

Kilpailun voitti Sveitsin Gilles Dufaux tuloksella 1171. Leppä ampui 1167 ja Autio 1166. Hyvin onnistui suomalaisista myös Juho Kurki, joka oli viides tuloksella 1162. Suomi voitti joukkuekilpailun tuloksella 3495.

Leppä ampui polvelta 386, makuulta 396 ja pystystä 385.

–  Polvi oli vähän huono. Muutama huono laukaus, ja ei vaan onnistunut ampumaan tarpeeksi keskelle. Makuu oli hyvä! Pystykin oli aika perussuorittamista. Yksi huono laukaus. Täytyy taas olla kuitenkin tyytyväinen tulokseen ja sijoitukseen, edellispäivänä kolmanneksi yltänyt Leppä sanoi.

Juho Autio ampui polvelta 388, makuulta 397 ja pystystä 381. Hänelle jännittäviä hetkiä riitti jo ennen kilpailua.

– Meinasi vähän nostaa sykettä, kun radalle saapuessa huomasin, että aseet oli unohtuneet majoitukseen. Onneksi pienellä järjestelyillä sain aseen ja kerkesin aivan hyvin kilpailun aloitukseen. Kisa meni kokonaisuudessa tasaisesti ja kaikki asennot kulkivat hyvin. Olen tyytyväinen, kun ennätys parani kahdella pisteellä, Autio sanoi.

Results_300m3x40_Men

Results_300m3x40_Men_Team

Kuvat: Risto Aarrekivi