Laine vei naisten mestaruuden, Rantonen juhli Open-sarjassa Compak Sportingin SM-kilpailuissa
23.7.2019 klo 00:34
Heidi Lehikoinen

Salon Seudun Ampujien Liina Laine vei naisten mestaruuden ja Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran Tero Rantonen Open-sarjan mestaruuden Compak Sportingin SM-kilpailuissa Oulussa Ruutikankaan alueella.

Laineen tulos oli 174. Toiseksi sijoittui Sibbo Skyttegillen Wilhelmiina Wadstein (170) ja kolmanneksi Oulun Metsästys- Ja Ampumaseuran Johanna Huotari (165).

– Kisat oli oikein hienot! Radat oli tosi mukavat ampua, vaikkakin oma ammunta ei ollut ihan toivotulla tasolla tällä kertaa. Ei kun katse kohti seuraavaa, eli compakin MM-kisoja, Laine sanoi.

Open-sarjan voitti Oulun Metsästys- Ja Ampumaseuran Tero Rantonen tuloksella 188. Toiseksi sijoittui SSG:n Oliver Lindh ja kolmanneksi JSF:n Ville Korkea-Aho.

Y20-sarjassa Sibbo Skyttegillen Oliver Lindh ja Mattias Blomster ottivat kaksoisvoiton. Lindhin tulos oli 187, Blomsterin 183. Jarkko Rissanen Tornionseudun Ampujat Ry:stä otti pronssin (179).

Kaikki tulokset:

Naisten sarjan voittaja Liina Laine SaSA ja kakkonen Wilhelmina Wadstein SSG.

Open-sarjan mitalistit: 1. Tero Rantonen OMAS, 2. Oliver Lindh SSG ja 3. Ville Korkea-Aho JSF

Y20 sarjan joukkuemitalistit: 1. SSG1 (Oliver Lindh, Matias Blomster ja Oliver Ojansuu), 2. SaSA (Liina Laine, Ville Määttänen ja poissaolevana Pekka Markkula), 3. SSG2 (Wilhelmina Wadstein, Anton Selen ja Anders Henriksson)

Kuvat: Kisajärjestäjät