Jäntti ja Karri vakiopistoolin mestarit, Kallio voitti ennätyksellään urheilupistoolin
28.7.2019 klo 20:32
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Laukaan SM-kilpailuiden päätöspäivänä vakiopistoolin kultaa vei miehissä Jorma Jäntti ja naisissa Ritva Karri. 25 metrin pistoolin voiton vei Joonas Kallio.

Jorma Jäntti voitti vakiopistoolin tuloksella 564. Muut mitalisijat veivät Kai Jahnsson ja Teemu Lahti. Naisten kilpailun vei Ritva Karri tuloksella 548, joka oli 10 pistettä parempi kuin hopeamitalisti Susanna Saksan tulos. Olga Wolkoff otti pronssin.

– Samanlaisia fiiliksiä kuin eilisessä kisassa. Tekeminen oli hyvää hitaissa, mutta kymppejä ei silti jostain syystä tullut. Nopeat kulki aika normaalisti, joten niihin sarjoihin olen ihan tyytyväinen, Karri sanoi.

Urheilupistoolin voiton vei Joonas Kallio tuloksella 586. Ari Meinander oli toinen (583) ja Jäntti pronssilla (582). Kallion tulos oli hänen ennätyksensä.

– 25 metrin pistoolin mestaruus ja oma ennätys jätti oikein mukavan fiiliksen kotimatkalle. Kilpailun molemmat osiot meni tasavahvasti, ja sain fokuksen pidettyä huolellisessa tekemissä kisan loppuun asti. Hyvä onnistuminen ennen syksyn tärkeitä kisoja, Kallio sanoi.

Kaikki tulokset

Kuvat: Teemu Lahti

Urheilupistoolin kärkikolmkko

Naisten vakiopistoolin mitalistit:

Miesten vakiopistoolin mitalistit:

Liikuntavammaisten mitalistit