Aaltonen ja Hämäläinen johtavat SM-skeetiä
4.8.2019 klo 00:56
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Rauman Seudun Ampujien Sami Aaltonen ja SSG:n Heidi Hämäläinen johtavat SM-skeetiä avauspäivän jälkeen Siilinjärvellä. Kilpailu käytiin tuulisissa ja viileissä olosuhteissa, mutta siitäkin huolimatta ammuttiin hyviä tuloksia.

Johdossa on Rauman Seudun Ampujien nuori Sami Aaltonen tuloksella 73 osumaa. Toisena sunnuntaihin päivään jatkaa Lounais-Hämeen Ampujien Vesa Pietarila ja SSG:n Oskari Kössi tuloksella 72 osumaa. Lauri Leskinen, Timo Laitinen kumpikin SSG:stä ja Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen ja Aleksi Ahokas rikkoivat kukin 71 savikiekkoa. Finaaliraja tullee olemaan korkea, varsinkin jos olosuhteet parantuvat sään osalta huomiseksi sunnuntaiksi.

Naisten sarjassa johdossa on SSG:n Heidi Hämäläinen tuloksella 67 osumaa ja toisena saman seuran Jenna Kössi yhdellä rikotulla kiekolla pienemmällä tuloksella. Hänestä kiekon päässä on Rauman Seudun Ampujien Niina Aaltonen.