Ari Hyypiä, Marika Salmi, Timo Laitinen ja Heidi Hämäläinen Superfinaalin voittoihin
8.9.2019 klo 23:46
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heidi Hämäläinen kuvattuna Lahden maailmancupissa. (Kuva: Lassi Palo

Haulikkolajien perinteinen Superfinaali järjestettiin viikonvaihteessa Hollolan Hälvälän ampumaradalla. Skeetin voitot veivät Timo Laitinen ja Heidi Hämäläinen, trapin ykköset olivat Ari Hyypiä ja Marika Salmi.

Haulikkolajien (skeet ja trap) Superfinaali ammuttiin viikonloppuna Hollolan Hälvälän ampumaradalla. Ari Hyypiä (K-Sha) voitti miesten trapin tuloksellaan 44. Peruskilpailun paras tulos oli 111, jonka teki kaksi miestä: KP-V:n Kim Känsälä ja SSG:n Veli-Matti Matikainen.

OSU:n Marika Salmi oli naisten trapin peruskilpailun ja finaalin ykkönen tuloksillaan 108 ja 39.

Timo Laitinen (Sibbo Skyttegille) voitti miesten skeetin. Hän rikkoi finaalissa 54 kiekkoa. Laitisen peruskilpailun tulos oli kisan paras, 119. Saman seuran Heidi Hämäläinen voitti naisten skeetin finaalin (50). Myösh hän teki peruskilpailussa hyvän tuloksen, kun hän rikkoi 118 kiekkoa.

Superfinaalin kaikki tulokset oheisissa liitteissä.
SuperFinaali2019_TRAP_joukkue_5kierros
SuperFinaali2019_SKEET_lopputulokset
SuperFinaali2019_TRAP_joukkue_5kierros
SuperFinaali2019_SKEET_joukkue_5kierros