Kim Leppäsen kausi päättyi voittoon
14.10.2019 klo 07:55
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kim Leppäsen kausi päättyi voittoon Italiassa. (Kuva: Outi Leppänen)

Practical-ampuja Kim Leppänen on voittanut taas ison kansainvälisen kilpailun – nyt Italian Calvisanossa.

KIm Leppänen kilpaili viikonloppuna Italian Shotgun Championship 2019 -nimisessä kilpailussa, joka kokosi kauden loppuun yli kymmenestä maasta kärkiampujia IPSC-haulikkokisoihin. Leppäsen mukaan olosuhteet olivat erinomaiset, aurinko paistoi ja lämpöasteita oli parikymmentä.

– Kahdeksantoista stagea mittasi laajasti ampumataitoa. Tiukka kisa kääntyi lopulta alle 1% erolla minulle Standard-luokassa, Leppänen kertoi.

Leppänen oli Suomen ainoa edustaja kisoissa. Hänen edustamansa kansainvälinen Benelli-joukkue voitti joukkuekilpailun. Tämä kisa oli Leppäsen kauden viimeinen. Se kruunasi kauden, koska voitto oli hänen neljäs kansainvälisessä kilpailussa.