Kansallisen trapin ikäkausisarjojen SM-kilpailuissa tehtiin useita SE-tuloksia
19.7.2020 klo 20:42
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ylistaron Metsästysseuran Seinäjoen Ylistarossa järjestämissä kansallisen trapin ikäkausisarjojen ja naisten SM-kilpailuissa tehtiin useita SE-tuloksia. Sunnuntaina naisten sarjassa OSU:n Satu Pylkkänen ampui uudeksi SE-tulokseksi 92. Naisten joukkuekilpailussa Kurikan Ampujien Merja Korhonen, Mirka Anttila ja Marjo Uusitalo puolestaan tekivät uudeksi joukkue-SE:ksi 241.

Sunnuntaina SE-tuloksia ampuivat myös Y15-sarjan mestari, OSU:n Samuel Ruusunen (87) ja Y20-sarjan joukkuekilpailun voittanut Pohjois-Hämeen Ampujat (237). P-HA:n joukkueessa ampuivat Atte Aimolahti, Arttu Eskola ja Ville Lahtinen.

Lauantaina SE:t ammuttiin sarjoissa Y75 (ViitA:n Aimo Varis, 87), Y80 (ESF:n Martti Teini, 72/uusinnassa 3), N50 (OSU:n Satu Pylkkänen, 87) ja N20 (OSU:n Tuuli Lahtinen, 65) sekä Y70-sarjan joukkuekilpailussa (EuSA, 234). Lisäksi Y60-sarjassa sivuttiin SE:tä, kun RMY:n Ari Heikkiniemi ampui tuloksen 92.

Lauantain tulokset

Sunnuntain tulokset