Kymppigolf pelataan Pirkkalassa 3. elokuuta
20.7.2020 klo 21:15
Anne Laurila
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheilijoiden jokakesäinen golfkilpailu, Kymppigolf, pelataan Golf Pirkkalan (GPI) 18-reikäisellä kentällä maanantaina 3.8. klo 10.00 alkaen.

Golf Pirkkalan erinomainen kenttä sijoittuu kumpuilevaan mäntymaastoon, jota säestää kauniisti paikka paikoin vesialueet. Kentän slope miehille (keltainen) on 132 ja naisille (punainen) 127. Kenttään voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.golfpirkkala.fi.

Kilpailumuotona on piste-bogey. Kilpailussa järjestetään miesten ja naisten sarjat sekä kutsuvierassarja. Myös paras scratch-tulos palkitaan. Lisäksi on erikoiskilpailuja.

Kilpailuinfo on klo 9.30 klubilla ja ensimmäinen lähtö 10.00.

Osallistumisoikeus: SAL:n seuran jäsenyys tai kutsuvieras sekä SGL:n golfseuran jäsenyys.

Käytämme kilpailussa tuloskorttina sähköistä Golf GameBookia, mutta kilpailutulokset on mahdollista kierroksen aikana kirjata myös perinteiseen tuloskorttiin.

Ilmoittautuminen 22.7. mennessä: mikko.taussi@gmail.com. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä ampumaseurasi, golfseurasi ja tasoituksesi (hcp).

Kaikkia ilmoittautuneita pyydetään tuomaan mukanaan pieni palkinto, joita jaetaan sen mukaan, kuin niitä riittää.

Hinta on 70 euroa. Hintaan sisältyy harjoituspoletti rangelle, tulokahvit sekä kevyt lounas kisan jälkeen. Pelin jälkeen on myös mahdollisuus saunomiseen.

Käyntiosoite: Golf Pirkkala, Vaittintie 95, 33960 Pirkkala.
GPI-caddiemaster: caddiemaster@golfpirkkala.fi (puh 010 292 6900)