Kymppigolf pelattiin Pirkkalassa
4.8.2020 klo 07:00
Anne Laurila

Ampumaurheilijoiden perinteinen golfkilpailu Kymppigolf pelattiin maanantaina 3.8. Golf Pirkkalan kentällä. Vaihteleva, kumpuilevassa maastossa sijainnut kenttä tarjosi haasteita ensikertalaisten lisäksi kokeneemmillekin pelaajille.

Piste-bogeyn muodossa pelattuun kisaan oli rohkaistunut mukaan 17 pelaajaa. Voiton ja samalla myös kutsuvieraiden parhaan palkinnon nappasi Petri Tarkkanen Kisakalliosta 41 pisteellä. Kakkoseksi parhaana naisena sijoittui SAL:n toiminnanjohtaja Anne Lantee 39 pisteellä ja kolmanneksi miesten sarjan voittaja Tapio Kajan niukkaakin niukemmin 38 pisteellä ennen samaan tulokseen yltänyttä Jouni Vainiota ja 35 pistettä lyönyttä Markku Munnea.

Päivän pisimmästä draivista vastasi Jouni Vainio ja tarkimmasta puolestaan Markku Molenius Punamustalta. Lähimmäs lippua -erikoiskilpailun voitti Paavo Palokangas. Paras scratch-tulos oli Tero Hovilalla, joka käytti Par 72 -kentän kiertämiseen 80 lyöntiä.

Klubilla päästiin kisan jälkeen nauttimaan lounaasta ja sattumalta myös kuohuvasta tarjottavasta, sillä arviolta alle 10-vuotias poika oli onnistunut hieman aiemmin hole-in-onessa.