Kiväärin viimeiset EM-näytöt ammuttiin Mikkelissä
11.4.2021 klo 09:18

Kiväärin viimeinen EM-näyttökilpailu on ammuttu Mikkelissä. Lajina oli 50m pienoiskiväärin asentokilpailu.

Mikkelissä ammuttiin lauantaina kiväärin viimeinen EM-näyttökilpailu Kroatian Osijekissa pidettäviä EM-kilpailuja varten. Kisat pidetään 23.5.-6.6., jos koronavirusepidemia ei enää viime hetkillä muuta suunnitelmia.

Mikkelissä ammuttiin 50m pienoiskiväärin 3×40 ls kilpailut sarjoissa M, N, M20 ja N20.

Maaliskuussa Delhin maailmancupissa neljänneksi sijoittunut Aleksi Leppä (Haminan Ampumaseura) oli taas hyvässä vireessä voittaen miesten kilpailun kovalla tuloksellaan 1182 (polvi 392, makuu 397, pysty 393) Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki oli toinen (1176) ja Joni Stenström (Raseborgs Skyttaren) kolmas 1168 pisteellään.

Marianne Palo (Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura) oli naisten kilpailun ykkönen 1175 pisteellään (389+399+387).

Lauri Syrjä (Asikkalan Ampumaseura) teki M20-sarjan voittotuloksen 1149, ja PuKu:n Elli Männistö oli N20-sarjan tarkin 1154 pisteellään.

Kaikki tulokset löydät Mikkelin Ampujien sivuilta.

Tulostasot arvokisoihin 2021 löydät täältä.