Tommi Takanen tulokseen 122 Asepaja GP:ssä
13.6.2021 klo 22:01

Asepaja GP:n miesten kärkikolmikko: Santeri Syrjätie (vas.), Tommi Takanen ja Tomi Aspholm. (Kuva: Kari Louko)

Tommi Takanen voitti miesten skeetin Asepaja GP -kilpailun, joka ammuttiin viikonloppuna Ylistarossa.

Lahden Ampumaseuraa (LAS) edustava Tommi Takanen oli miesten peruskilpailun ja finaalin ykkönen. Takasen voitto Asepaja GP -kilpailussa oli jo neljäs ja toinen perättäinen. Hän rikkoi avauspäivän kaikki 75 kiekkoa ja teki peruskilpailussa lopulta tuloksen 122. Tänään hän teki sarjat 23+24. Takasen finaalitulos oli 53.

Honkajoen Seudun Ampujia edustava Santeri Syrjätie nousi hopealle finaalituloksen ansiosta (51). Pohjois-Hämeen Ampujien Tomi Aspholm oli kolmas. Aspholmin peruskisan tulos oli 120, Syrjätien 116.

Y50-sarjan voitti Tero Kallioinen (A-HA). Voittotulokseksi tuli finaalin jälkeen 136 ja kisan kakkoselle Petri Virtaselle (YMS) 133 osumaa. Kolmannen sijan kilpailun alusta lähtien loppuun saakka sai säilytettyä Hyvinkään Metsästysampujien Keith Torttila (128).

Kaikki tulokset: Asepaja GP -tulokset