Talvitie viides olympiapistoolilla Lapua Eurooppa cupissa
9.7.2021 klo 19:54
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marko Talvitie sijoittui 25 metrin olympiapistoolilla parhaana suomalaisena viidenneksi Lapua Eurooppa cupissa Tallinnassa. Talvitie ampui finaalissa tuloksen 14, peruskilpailussa hänen tuloksensa oli 572. Muita suomalaisia ei finaalissa nähty. Jan Parhiala oli peruskilpailun kahdeksas (556) ja Teemu Lahti yhdeksäs (550).

– Suorituksena ampuminen oli jo parempaa kuin eilen. Pieniä virheitä tuli tehtyä ja neljän sekunnin sarjoilla tulee ne isot erot huippuihin. Peruskisan tulos 572 nyt ei vielä päätä huimaa, mutta askel eteenpäin mentiin. Kun pääsin molempina päivinä ampumaan kansainvälisen kilpailun finaalia, niin se oli hyvä lisäkokemus. Nyt on EC-kilpailulajiksi vaihdettu isopistooli ja sunnuntaina vielä vakiopistooli, Talvitie sanoi viikonvaihteensa jatkosta Tallinnassa.

Perjantaina kilpailun voitti Ruslan Lunev (30) ennen Riccardo Mazzettia (26) ja Peeter Oleskia (24).

Edellispäivänä ammutussa Ranno Krustan muistokilpailun ensimmäisessä osassa Talvitie oli viides ja Lahti kuudes. Muistokilpailun yhteistuloksissa Talvitie oli neljäs ja Lahti viides.

Tulokset:

Lapua-2021-RFP-Day-2-Final-Results

Lapua-2021-RFP-Day-2-Qualification-Results

Lapua-2021-RFP-Day-1-full

Lapua-2021-RFP-Day-1-final-results