Nissilä ja Veromaa automaattitrapin mestarit Ylistarossa
18.7.2021 klo 19:29
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

RMY:n Timo Nissilä ja SSG:n Mopsi Veromaa veivät automaattitrapin SM-tittelit Ylistarossa.

Ylistaro ampui tuloksen 96. Hopeaa vei LAS:n Tomi Hämäläinen ja pronssia LäSA:n Teemu Ruutana. Sekä Hämäläisen että Ruutanan tulos oli 89, Hämäläinen käänsi uusinnassa hopean edukseen.

Veromaan tulos oli 81. Hopeaa vei OSU:n Satu Pylkkänen (80) ja pronssia KP-V:n Lotta Sepponen 79.

–  Nähtävästi Suomessakin löytyi vielä rata, jossa en tietääkseni ole käynyt. Tämän voiton kunnia menee tällä kertaa monille ampujille ja taustajoukoille, jotka auttoivat päivän läpiviemisessä loppuun asti. Kiitos joka ikiselle, Veromaa sanoi.

Kilpailun avauspäivänä sivuttiin Suomen ennätystä henkilökohtaisessa sarjassa M50 (Janne Kirvesmäki 93), 4 uutta SE:tä henkilökohtaisissa sarjoissa N50 (Marja Maunula), Y80 (Reino Kriikkula), Y15 (Samuel Ruusunen, Elias Ruusunen 74) ja uusi joukkue-SE sarjassa Y70 (RS).

Tulokset