Kymppigolf pelattiin Tervossa
3.8.2021 klo 22:46
Anne Laurila
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheilijoiden jokakesäinen golfkilpailu Kymppigolf pelattiin eilen 2.8.2021 Tervossa. Eerikkala golf tarjosi mukavat olosuhteet kisalle, johon uskaltautui mukaan 20 ampumaurheilijaa ja SAL:n kutsuvierasta.

Kymppigolfin perinteisiin kuuluu, että kukaan ei poistu paikalta ilman palkintoa.

Pistebogeyna pelatun kisan voitto ja vuodesta 1999 asti kiertänyt kiertopalkinto jäivät kisan paikallisisäntänä toimineelle Tapio Kajanille lopulta selvällä viiden pisteen erolla. Toiseksi tuli Eeva Kyrönlahti, joka oli samalla vastakkaisen sukupuolen paras. Kolmanneksi pelasi Kalle Hasu. Kutsuvieraiden paras oli Kisakallion Petri Tarkkanen.

Scratchin paras oli Tero Hovila, joka korjasi myös pisimmän avauksen erikoispalkinnon. Lähimmäs lippua (tai tässä tapauksessa liki reikee) -erikoispalkinnon nappasi Antti Kajan avaamalla 6,06 metrin päähän lipusta.

Tarkemmat tulokset löytyvät osoitteesta https://eeg.nexgolf.fi/eeg/tournaments.nxg?r=744

Ensi vuonna Kymppigolf pelataan maanantaina 1.8.2022 Hirvihaaran golfissa Mäntsälässä. Tervetuloa silloin taas mukaan!