Urheiluampuja 4/2021 on ilmestynyt
21.9.2021 klo 09:40
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton julkaiseman Urheiluampuja-lehden vuoden 2021 neljäs numero on ilmestynyt.

Urheiluampuja-lehdessä 4/2021 palataan Tokion olympialaisten ja paralympialaisten tunnelmiin. Kaikki kisoissa kilpailleet suomalaiset ampumaurheilijat kertovat fiiliksistään niin kisoissa kuin niiden jälkeenkin: Eetu Kallioinen, Lari Pesonen, Satu Mäkelä-Nummela ja Jarkko Mylly.

Lehdessä suunnataan katseet jo myös seuraaviin kesäolympialaisiin, jotka järjestetään Pariisissa vuonna 2024. Urheiluampuja-lehti teki gallupin, kun kisoihin on aikaa runsaat tuhat päivää. Jututettavina ovat muun muassa Aleksi Leppä, Tommi Takanen, Joonas Kallio ja Ella Hakala.

Ampumaurheilun ja metsästyksen vaikuttaja Pekka Heikkilä täytti elokuussa 90 vuotta – lehdessä on hänen haastattelunsa.

Urheilija arjessa -juttusarjassa tavataan trap-ampuja Juho Mäkelä (Orimattilan Seudun Urheiluampujat), ja Noin 20 kysymykseen vastaa Säkylän Seudun Ampujien (SäSA) puheenjohtaja Matti Viljakainen.

Tehoryhmäampujista esittelyvuorossa on Kaakkois-Suomen Haulikkoampujia (K-SHa) edustava skeet-ampuja Tommi Kaipia. Lehdessä kerrotaan, että tänä syksynä on alkamassa pistoolipracticaln maajoukkueryhmän valmennustoiminta.

Lehdessä on myös raportti ruutiaseiden Kultahippufinaaleista ja juttu finaalit järjestäneestä Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseurasta (IMAS), jolla on meneillään 100-vuotisjuhlavuosi. Juhlat pidetään 27. marraskuuta.

Urheiluampujan sähköinen versio: Urheiluampuja 04 2021 (epaper.fi)