Eetu Kallioinen ehdokkaana Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki -äänestyksessä!
1.11.2021 klo 12:01
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eetu Kallioinen on ehdokkaana vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken pitkän listan äänestyksessä.

Äänestys aukesi tänään kello 12. Äänestämään pääsee Urheilugaalan nettisivujen kautta: https://urheilugaala.fi/sykahdyttavinhetki/. Pitkän listan äänestysaika on 1.–30.11.

Eetu Kallioisen kiekot putoavat
Eetu Kallioinen taistelee loppuun saakka mitalista sijoittuen lopulta neljänneksi Tokion olympialaisten miesten skeetin finaalissa 26. heinäkuuta.

Pitkän listan äänestyksestä julkaistaan Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki TOP10 -lista 3. joulukuuta. Kymmeniköstä valitaan palkintokategorian voittaja yleisöäänestyksen perusteella. Äänestyspisteet alkavat nollasta toisessa äänestysvaiheessa. Voittaja palkitaan Urheilugaalassa, joka järjestetään 13. tammikuuta Helsingissä Hartwall Areenalla.

Urheilugaalan palkintolautakunnan puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori toteaa, että vuosi on ollut urheilullisesti huima. Se on tarkoittanut myös poikkeuksellisen laajaa esityötä kokonaisuutena mutta ennen muuta juuri sykähdyttävimmässä urheiluhetkessä.

– Lista, josta aloimme karsia tätä äänestykseen nyt tulevaa kokonaisuutta, oli iloksemme todella valtava. Osin tämä positiivinen haaste johtui siitä, että urheilu koronan jälkeen pääsi toden teolla vauhtiin tänä vuonna ja toisaalta myös yhdellä ja samalla urheilijalla on saattanut vuoden aikana olla monia erinomaisia suorituksia, toteaa Vuori.

– Lisäksi kävimme keskustelua myös siitä, että kuuluvatko kaikki suoritukset juuri tähän kategoriaan sykähdyttävyytensä puolesta vai oliko jollekin jokin muu kategoria parempi. Tässä muutamia näitä positiivisia ongelmiamme tänä syksynä, Vuori päättää.