Etelä-Suomen aluejaosto järjestää pistoolin ja kiväärin I- ja II-luokan tuomarikurssin
13.1.2022 klo 14:44
Olli Törni
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Etelä-Suomen aluejaosto järjestää kiväärin ja pistoolin I – ja II – luokan tuomarikurssin 29.1.2022 Internetin välityksellä. Kurssi alkaa klo 10.00.

Koulutus järjestetään Google Meet – videokonferenssiohjelmalla ja tuomarikoe tehdään sähköisesti Google Forms -lomakkeelle. Linkki koulutukseen lähetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä ja linkki tuomarikokeeseen koulutuksen yhteydessä.

Kurssin hinta on II-luokan tuomarikokeeseen osallistuville 30 euroa ja I-luokan kokeeseen osallistuville 35 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisvaiheessa Suomisporttiin.

Tuomarikurssille osallistuvilla tulee olla käytettävissään voimassa oleva suoritettavan lajin sääntökirja sekä Kilpailutoiminnan Yleissäännöt ja ohjeet – kirja.

Sääntökirjat voi tilata https://www.ampumaurheiluliitto.fi/myy-ja-osta/kauppa/?kategoria=1 nettikaupasta tai ne voivat olla mukana myös sähköisenä versiona https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/kilpailutoiminta/saannot/

Huom!. mikäli osallistujalla ei ole käytössään kahta laitetta (tabletti tv.) tai tietokoneessaan kahta näyttöä, suosittelemme paperisten sääntökirjojen hankkimista koulutuksen seuraamisen ja kokeen suorittamisen sujuvoittamiseksi.

Ilmoittautumiset 26.1.2022 mennessä alla olevaan osoitteeseen: https://www.suomisport.fi/events/9292bffc-6c3a-415b-9c7c-0e466929b2c4

Ilmoittautuessa on mainittava nimen lisäksi sähköpostiosoite, johon mm. osallistumislinkki lähetään, seura, laji ja luokka sen mukaan mihin tuomarikokeeseen osallistuu.

Lisätiedot ja tiedustelut kimmo.loponen(at)kolumbus.fi tai 0503835464 (miel. iltaisin)