PISTOOLI: Korvaava ilma-aseiden EM-näyttö 22.-23.1.2022 Tampereella
13.1.2022 klo 16:08
Henna Torpo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tampereella järjestetään peruuntuneiden (Swedish Cup ja Espoo Open) EM-näyttöjen tilalla korvaava kilpailu, jonka tulos hyväksytään EM-näyttötulokseksi liittyen Norjan ilma-aseiden EM-kilpailuihin 2022.

Korona-pandemiasta johtuvat kilpailujen peruuntumiset sekä hyvin nopealla rytmillä muuttuvat alueelliset rajoitukset aiheuttavat lisähaasteita ja olemme pistoolin päävalmentajan kanssa yrittäneet selvittää tiiviisti mahdollisuuksia korvaaviin toimintoihin, huomioimalla samalla terveysturvalliset järjestelyt. Tästä johtuen informaatio tulee monessa asiassa hyvin lyhyellä varoitusajalla, jota pahoittelemme.

Korvaavan EM-näyttöön osallistumisen kriteerit:

  • Maajoukkue (aikuiset + juniorit) on erikseen kutsuttuna.
  • EM-näyttökilpailu on avoin myös maajoukkueryhmien ulkopuolisille urheilijoille tietyin ehdoin, johtuen koronapandemiatilanteesta ja valtakunnallisista koronarajoituksista.
  • Maajoukkueryhmän ulkopuolisella urheilijalla tulee olla realistinen mahdollisuus saavuttaa EM-valintaan oikeuttava harkintaraja. Tämän arvion tekee pistoolin päävalmentaja. Arvioinnissa käytetään jo ammuttuja EM-valintakilpailuja 2021, jotka on pystytty järjestämään (Kupittaan Kisat 2021, GP Leppä 2021 ja RIAC 2021).
  • Maajoukkueryhmän ulkopuolisten urheilijoiden tulee olla yhteydessä päävalmentaja John Leighton-Dysoniin KE 19.1.2022 klo 21:00 mennessä, jotta heidän osallistumisensa ko. korvaavaan EM-näyttöön voidaan arvioida. Ilman yhteydenottoa ja päävalmentajan hyväksyntään EM-näyttökilpailuun ei tällä kertaa voi valitettavasti osallistua, sillä kyseessä ei ole kilpailukalenterin mukainen kilpailu, vaan koronapandemiatilanteesta johtuva erikoisnäyttö.

Osallistuminen tähän korvaavaan EM-näyttökilpailuun on ilmainen.

Korvaavan EM-näyttökilpailun aikataulu ilmoitetaan myöhemmin osallistujille suoraan.

Tapahtumapaikka: P-HA:n ilma-aserata. Os. Peltokatu 6C. Tampere

Huom. EM-valintaan voi hyödyntää yhtä yksittäistä tulosta ko. viikonlopun kilpailuista!

Pahoittelemme syvästi, että tämä informaatio erillisestä EM-kilpailunäytöstä 22.-23.1.2022 julkaistaan näin lyhyellä varoitusajalla, mutta korona-pandemian johdosta olemme pakotettuja seuraamaan tiiviisti rajoituksia sekä kilpailujen peruuntumisia ja sen jälkeen rakennamme kokonaisuutta uudelleen siten, että urheilijoillamme olisi terveysturvallisesti mahdollisuus antaa EM-näyttö myös kotimaassa.

Terveysturvallisuudesta johtuen radalle saa tulla ainoastaan kilpailuun osallistuvat urheilijat.

Osallistujien on käytettävä kasvomaskia rata-alueella, paitsi kilpailun aikana. Lisäksi kehotamme huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Suosittelemme myös lämpimästi, että osallistujat tekisivät koti-koronatestin ennen radalle saapumistaan.

 

Yhteydenoton ilmoittautumisiin liittyen: päävalmentaja John Leighton-Dyson jgld1504@gmail.com