Tuomarikoulutuksiin lisätty vaatimus SUEK:in verkkokoulutuksista
22.2.2022 klo 11:25
Olli Törni
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n Rehellisen Kilpailun ohjelman myötä tuomarikoulutuksiin on lisätty vaatimus suorittaa Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen (SUEK) verkkokoulutukset. Näihin kuuluu Puhtaasti Paras-antidoping verkkokoulutus, sekä Reilusti Paras-kilpailumanipulaation torjuntaan keskittyvä verkkokoulutus.

Molemmat koulutukset voi suorittaa osoitteessa: https://puhtaastiparas.fi/

Ylituomarikurssien ohjelmaan sisältyy Reilusti paras-koulutus kurssin yhteydessä, eli verkkokoulutuksia ei tarvitse ennen kurssia käydä. Ylituomareiden kuitenkin oletetaan suorittavan Reilusti paras-verkkokoulutus joka toinen vuosi ylituomarikortin suorittamisen jälkeen.

Rehellisen Kilpailun ohjelmaan voi perehtyä syvemmin täällä: Rehellisen Kilpailun ohjelma