Reilusti paras-verkkokoulutus avattu
23.2.2022 klo 14:40
Olli Törni
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

I- ja II-luokan tuomarikoulutuksien yhteyteen tämän vuoden alusta vaadittava SUEK:in Reilusti paras-verkkokoulutus on nyt avattu.

Koulutus löytyy sivulta https://puhtaastiparas.fi/fi

Käydäksesi kurssin sinun on rekisteröidyttävä sivulle, josta sinulle avautuu pääsy sekä Puhtaasti paras-antidopingkoulutukseen että Reilusti paras-kilpailumanipulaatiokoulutukseen. Koulutukset vievät noin 30 minuuttia suorittaa per koulutus.

II-luokan tuomarikortin yhteydessä pitää suorittaa molemmat, kun taas I-luokan tuomarikortin yhteydessä riittää Reilusti paras-koulutus. Ylituomarikurssin yhteydessä järjestetään lähikoulutus kilpailumanipulaatiosta ja ylituomareiden tulee suorittaa Reilusti paras-verkkokoulutus joka toinen vuosi.

Lisätietoa vaatimuksista ja SAL:n antidoping sekä kilpailumanipulaation ehkäisyn toimenpiteistä: Rehellisen kilpailun ohjelma