Parhiala kahdeksas Lapua Eurooppa cupissa isopistoolilla
11.6.2022 klo 21:12
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

25 metrin iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup jatkui Tanskan Aarhusissa isopistoolikilpailulla, jossa suomalaiskolmikosta Jan Parhiala oli parhaana kahdeksas. Teemu Lahti oli 13:s ja Joonas Knuuti 16:s.

Kilpailun voitti Sveitsin Demierre Steve tuloksella 581. Parhiala ampui tuloksen 573 (284+289).

–  Tarkkuusosa tuntui vaikealta ja laukauksia piti pakottaa. Kuvio tuntui hyvältä ja osui, kolmannella sarjalla tuli tekniikkavirhe, joka vei huomion ja antoi tilalle 45 pisteen sarjan, Parhiala sanoi päivästään.

Lahti ampui 566 (281+285) ja Knuuti 564 (289+275). Lahden päivään mahtui haasteita:

–  Kisassa oli vaikeuksia tarkkuusosassa, kun aseesta särkyi rekyylibufferi. Vaihdoin uuden osan pikaosaan. Pikaosalla ase ei toiminut kunnolla. Viisi kappaletta häiriöitä tuli, jotka ehdin sarjan aikana korjaamaan mutta tulos jäi kehnoksi. Nyt katseet kohti vakiopistoolikisaa, joka käydään huomenna, Lahti sanoi.