Wadstein ja Lindh onnistuivat Compak Sporting Grand Prix Denmark -kisoissa
5.7.2022 klo 14:51
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Wilhelmina Wadstein ampui ennätyksensä 187 kiekkoa 200:sta ja voitti naisten sarjan Viikonloppuna järjestetyissä Compak Sporting Grand Prix Denmark -kisoissa Kööpenhaminassa. Oliver Lindh oli open-sarjan viides.

Wadsteinin jälkeen toiseksi tuli saksalainen Shari Ruske tuloksella 182 ja kolmanneksi tanskalainen Sussie Jade tuloksella 181 kiekkoa.

– Ampuminen tuntui hyvältä, vaikka ensimmäinen ja viimeinen rata hieman jännitti. Molempina päivinä oli tasaista ampumista, kertoo Wadstein tyytyväisenä.

–  Kisat oli hyvin järjestetty. Ensimmäisenä kisapäivänä radat olivat aika samanlaiset kuin harjoituspäivinä, mutta toisena kisapäivinä olivat ihan uudenlaiset. Hienoja kiekkoja, joissa paljon vaihtelua.

Oliver Lindh ampui myös kovan tuloksen 194 ja oli open-sarjan viides.

–  Radat ja niiden ympäristö oli kiva. Kiekot näkyivät hyvin ja oli todella mukavaa ampua, sanoo Oliver Lindh.
– Ampuminen sujui hyvin, mutta pienetkin virheet merkitsevät paljon tällä tasolla. Tulos oli kuitenkin odotettua parempi, kun ottaa huomioon, kuinka vähän olen harjoitellut tänä vuonna.

Pasi Siikaluoma oli open-sarjan 64. tuloksella 179 ja Tuomo Valkeapää 91. tuloksella 174 kiekkoa. Open-sarjan voitti liettualainen Virgilijus Grybe tuloksella 197.

Jouni Lehtoranta oli senior-sarjan 13. tuloksella 176 ja Markku Poutiainen 21. tuloksella 168 kiekkoa. Senior-sarjan voitti englantilainen George Digweed tuloksella 195.

Kisaan osallistui 192 ampujaa 16:sta maasta.

Tulokset

Teksti: Anci Sandås

Kuvat: Wilhelmina Wadstein, Oliver Lindh