Myllymäki kolmas, Järvinen neljäs paratrapin maailmancupissa Münchenissä
18.7.2022 klo 20:01
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuva: Pekka Maunula

Juha Myllymäki otti kolmossijan PT1-luokassa paratrapin maailmancupissa Münchenissä. Suomalaiskaksikon vahvan päivän täydensi Vesa Järvinen, joka oli PT2-luokassa neljäs.

Myllymäki voitti peruskilpailun tuloksella 109, joka on uusi SE. Sarjat olivat 22, 20, 24, 19, 24. Finaalissa hänen tuloksensa oli 28.

– Peruskisa meni huipusti. Oli pari haastavaa sarjaa, muuten kulki hyvin. Aina päivän viimeisessä pystyin petraamaan. Pieniä tekniikkavirheitä, mutta Pekka (valmentaja Maunula) hioi niitä hyvin välillä pois, Myllymäki sanoi.

– Pronssiin täytyy olla tyytyväinen, täällä on kovat ampujat mukana. Entinen SE oli 107 ja 106:lla pääsi mukaan finaaliin. Taso on niin kova. Täällä ammuttiin kovia tuloksia, Myllymäki sanoo.

Myllymäki jatkoi kaksikon mainiota perinnettä, jossa aina yhteisiltä kisareissuilta jompikumpi on palannut mitalin kanssa kotiin.

Järvinen ampui peruskilpailussa 112 ja finaalissa 26. Hänen sarjansa peruskilpailussa olivat 20, 24, 24, 22 ja 22.

– Peruskisassa muutamassa sarjassa oli vähän vaikeuksia. Oli pari sellaista oikein hyvää sarjaa, muuten oli vähän sellaista väkinäisempää taistelua. Oli liian jäykkää tekemistä välillä. Finaali alkoi huonosti, mutta loppuun tuli hyvin. Vähän kaksijakoinen kisa. En oikein saanut ehjää hyvää suoritusta läpi kisan. Oli hyvää ja huonoa, mutta liikaa huonoa, niin neljäs sija, Järvinen sanoi.

Tulokset