Automaattitrapin SM-kilpailut alkoivat Kaustisella – Juha Myllymäki yksi avauspäivän mestareista
29.7.2022 klo 21:18
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tuore paratrapin maailmancupin pronssimitalisti Juha Myllymäki oli yksi avauspäivän mestareista, kun automaattitrapin SM-kilpailut alkoivat Kaustisella. Järjestävää seuraa Kaustisen Pohja-Veikkoja edustava Myllymäki otti mestaruuden LV2-luokassa tuloksella 77.

Niin ikään järjestävää seuraa edustava Timo Vapola voitti LV4-luokan tuloksella 60. Y70-luokassa mestari oli JuuA:n Jari Gröndahl tuloksella 81. Y75-luokan voitti RS:n Rold Hellgren tuloksella 70. Hellgren ratkaisi mestaruuden uusinnassa seurakaveriaan Jarl Östermania vastaan.

Y80-luokan voitti SSG:n Heikki Parantainen tuloksella 75.

Sunnuntaihin asti kestäviin kilpailuihin on ilmoittautunut 154 ampujaa eri puolilta Suomea.

A-Trap-SM-Perjantain-henkilokohtaiset-sarjat-1