Alexandra Rosenlewille ja Juho Mäkelälle 2000 euron apuraha
23.1.2023 klo 19:10
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Alexandra Rosenlew kuvattuna viime perjantaina Kisakallion EM-näyttökisassa. (Kuvat: Lassi Palo)

Urheilun huipulle ry on jakanut ensimmäiset apurahansa nuorille suomalaisille urheilijoille Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahdossa.

Juho Mäkelä.

2 000 euron suuruisen apurahan sai 29 urheilijaa, jotka edustavat 20:tä eri urheilumuotoa. Kaksi urheilijoista on ampumaurheilijoita: kivääriampuja Alexandra Rosenlew (Esbo Skytteförening) ja trap-ampuja Juho Mäkelä (Orimattilan Seudun Urheiluampujat), jotka menestyivät viime vuonna erinomaisesti.

Urheilun huipulle ry tukee päämääränsä menestykseen asettaneita kilpaurheilijoita. Menestyksellä yhdistys tarkoittaa lajin ehdotonta huippua. Se voi tukea suomalaisia ja Suomessa vakituisesti asuvia urheilijoita, mutta myös heidän valmentajiaan ja muita urheiluun liittyviä tukihenkilöitä.

Yhdistys odottaa tuetuilta urheilijoilta täyttä omistautumista maailman huipun tavoitteluun. Se ei tue joukkueita, seuroja tai instituutioita, mutta tukea saanut urheilija voi olla joukkuelajin harjoittaja.

Aiheesta lisää Urheilun huipulle ry:n verkkosivuilla.