Emmi Hyrkäs neljäs Berliinissä
28.4.2023 klo 17:45
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Emmi Hyrkäs IWK-kilpailussa. (Kuva: Mari Backman-Hyrkäs)

Emmi Hyrkäs on sijoittunut neljänneksi naisten 50m pienoiskiväärin asentokilpailussa Berliinissä.

Saksan Berliinissä on käynnissä kansainvälinen IWK-kilpailu. Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs kilpaili perjantaina naisten 50m pienoiskiväärin asentokilpailussa. Hän teki peruskisassa tuloksen 589, jolla hän oli seitsemäs. Hyrkäs tähtäsi polvelta 194, makuulta 199 ja pystystä 196 pistettä. Puolan Karolina Romanczyk oli peruskisan ykkönen 592 pisteellään.

Finaalissa voiton vei Ison-Britannian Seonaid McIntosh tuloksellaan 459,9. McIntosh saavutti maapaikan Pariisin olympialaisiin maaliskuun EM-kilpailuissa Tallinnassa. Italian Barbara Gambaro oli toinen (458,1) ja Saksan Jolyn Beer kolmas (446,5). Hyrkäs oli hienosti neljäs 436,8 pisteellään. Romanczyk oli lopulta seitsemäs.

Hyrkäs joutui pitämään harjoitustaukoa ja lähtemään melko vajavaisella valmistautumisella Berliiniin kisamatkalle, koska hän sairasteli pari edellistä viikkoa. Hyrkäs kilpaili ”piekkarissa” edellisen kerran elokuussa 2021.

Kaikki tulokset IWK:n verkkosivuilla.