Nuorten maailmancup Suhl:  Laulainen 34:s ilmapistoolilla – ”Kokonaisuuteen olen erittäin pettynyt”
3.6.2023 klo 21:23
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Arttu Laulainen oli ilmapistoolilla 34:s tuloksella 558 nuorten maailmancupissa Suhlissa. Kahdeksan joukkoon eli finaaliin vaadittiin 571. Kilpailuun osallistui 66 ampujaa.

–  Treenit ennen Suhlia oli todella ailahtelevia, joka näkyi kisassa todella pahasti. Näön kanssa on ollut myös ongelmia, ja ongelmat jatkuivat kisassa, jonka takia oli todella vaikea lukea omia laukauksia, jonka seurauksena luotto omaan tekemiseen katosi täysin. Kokonaisuuteen olen erittäin pettynyt, mutta jospa Koreassa onnistuisi paremmin, Laulainen sanoi.

Skeetissä suomalaisista kilpailunsa aloittivat Eino Peltomäki, Lassi Kauppinen ja Nea Vallioniemi. Miesten kilpailussa Peltomäki on 75 kiekon jälkeen viidentenä tuloksella 71 ja Kauppinen 26:ntena (68). Naisten kilpailussa Vallioniemi on 14:ntenä tuloksella 64.

Tulossivu ja aikataulut