Peltomäki voitti St.Michel Skeetin: ”Ammunta oli yleisesti hyvää”
2.7.2023 klo 20:14
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eino Peltomäki otti ensimmäisen voittonsa yleisessä sarjassa, kun nuorukainen voitti Mikkelissä käydyn perinteisen St. Michel Skeetin. Peltomäen (57) jälkeen kakkoseksi ylsi Juhani Salström (48) ja kolmanneksi peruskilpailun voittanut Samuli Ahokas (42).

– Ensimmäinen yleisen sarjan voitto, tyytyväinen olen. Kisa oli ammunnallisesti omalta osalta yleisesti ihan hyvää. Peruskisassa tulos (118) jäi pikkuisen harmittamaan, yhtä pummia lukuun ottamatta kaikki tuli nelosen tuplista. Se pikkuisen peruskisassa harmitti. Finaalissa pystyin pummeista huolimatta jatkamaan hyvää tekemistä, sitä mitä olen harjoitellut ja miten se on harjoituksissa mennyt. Pääsin omaan rytmiin. Ammunta oli yleisesti hyvää, Peltomäki summaili.

Naisten kilpailun voitti Heidi Hämäläinen ennen Marja Mäkelää ja Nea Vallioniemeä. Hämäläinen oli peruskilpailussa kolmas (110) Kaisa Kurjen (116) ja Mäkelän (115) jälkeen.

Tulokset