Lapua Eurooppa cup: Talvitie seitsemäs ja Lahti kahdeksas vakiopistoolilla
9.7.2023 klo 16:54
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lapua Eurooppa cup -viikonloppu Tallinnassa päättyi vakiopistoolikilpailuun, jossa Marko Talvitie oli seitsemäs, Teemu Lahti kahdeksas ja Jan Parhiala 11:s. Kilpailun voitti Latvian Ernests Erbs tuloksella 577.

Talvitie ampui 558, Lahti 557 ja Parhiala 552.

– Tänään oli ihan hyvää ammuntaa. Pisteet olivat ansaitut. 20 sekunnin sarjoilla kasojen paikat vaihtelivat hieman korkeussuunnassa, että sieltä olisi pitänyt saada enemmän pisteitä. Muiden aikaosioiden tulokset olivat ookoo, sanoi kilpailuputkeaan kotimaassa jatkava Talvitie.

Lahdella oli haasteita kilpailun alussa:

– Kilpailun alussa jännitti kovasti. Alku sujui haparoiden.  Jännitys lakkasi kisan loppua kohti. Muutama heikko sarja tuli ammuttua, ja tulos jäi vaisuksi, hän harmitteli.

Joukkuekilpailussa Suomi oli kolmas.

Tulokset