Maailmancup Lonato: Kallioinen ja Heinonen skeetin parikilpailun 17:s
13.7.2023 klo 18:00
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikkolajien maailmancup Italian Lonatossa jatkui torstaina skeetin parikilpailulla, jossa Marjut Heinonen ja Eetu Kallioinen sijoittuivat 17:nneksi. Suomen tulos oli 141, joista Kallioinen ampui 72 ja Heinonen 69.

– Se oli sellainen päivä tänään. Ei mitään parasta tekemistä, mutta ei huonointakaan. Muutama turha pummi neloselle kahdella ekalla kierroksella. Viimeinen kierros oli sitten sellainen kuin kuuluukin. Joka tapauksessa oli mukava kilpailla Marjutin kanssa jälleen, Kallioinen sanoo.

– Pari kiekkoa lisää ringille keskiarvoon, niin riittäisikin johonkin näissä geimeissä, Heinonen sanoi.

Tulokset: ISSF – International Shooting Sport Federation – issf-sports.org