Nuorten avoin trap-leiri innosti harrastajia Orimattilassa – seuraavaa leiriä kyseltiin jo
24.7.2023 klo 16:18
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Orimattilassa oli perjantaina ja lauantaina poikkeuksellisen paljon trap-säpinää, kun nuorten avoin trap-leiri toi osallistujia eri paikkakunnilta lajin pariin. Intoa riitti ja Ampumaurheiluliiton ja Hämeen piirin yhteistyössä järjestämälle leirille toivottiin jatkoa.

Leiriläisiä oli kaikkiaan kymmenen. He olivat 12–17-vuotiaita vasta-alkajia, osa ei ollut ampunut ollenkaan, osa oli ampunut vähän.

– He olivat innokkaita, kiinnostuneita ja hyvin mukanaolevia. Kehitystä tapahtui tosi paljon ja he olivat tosi myönteisiä sekä erittäin innokkaita oppimaan. Leirikisa oli tosi tasainen, ja kaikki olivat kisan jälkeenkin hyvällä mielellä, leirin vetämisestä vastannut Timo Vapola sanoi.

Leiriläisiä tuli Orimattilaan laajalta alueelta, esimerkiksi Pietarsaaren seudulta.

– Kyseltiin jo, milloin on seuraava leiri. Tapahtumalle oli erittäin hyvä vastaanotto, Vapola sanoi.

Leirin järjestelyjä tuki myös Kokkovuorisäätiö.

(Kuvat: Kustaa Ylitalo)