Urheiluampuja 4/2023 on ilmestynyt
26.9.2023 klo 11:18
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton julkaiseman Urheiluampuja-lehden vuoden neljäs numero on ilmestynyt.

Urheiluampuja-lehdessä (4/2023) käsitellään hyvin sujunutta ampumaurheiluvuotta. Eri lajeissa on tullut useita arvokisamitaleja – kuten esimerkiksi lehden kannessa Eetu Kallioisen Bakussa saavuttama skeetin MM-hopeamitali.

Kallioinen saavutti samalla maapaikan ensi vuonna järjestettäviin Pariisin olympialaisiin. Suomen toisen maapaikan Bakussa otti kivääriampuja Aleksi Leppä. Suomalaisilla ampumaurheilijoilla on vielä mahdollisuuksia saavuttaa lisää Pariisin maapaikkoja, kuten lehden sivuilta voi lukea.

Urheiluampujassa käsitellään montaa muutakin asiaa, kuten esimerkiksi kännykänkäytön vaikutuksia ampumaurheilusuoritukseen. Keskustelu alkoi edellisessä numerossa julkaistusta optikko Timo Koljosen haastattelusta.

Lehdessä kerrotaan myös ensi vuonna Ruutikankaalla järjestettävien kivääripracticalin MM-kilpailujen tilanteesta. Urheilijahaastatteluissa ovat muun muassa nyrkkeilystä ampumaurheilun pariin siirtynyt Jani Tuulaniemi ja uimahypystä practicaliin siirtynyt Tino Tapio.

Lehdessä esitellään siluettiammunnassa parityötä tekevät Esko ja Hanna Lempola – isä ja tytär. Noin 20 kysymykseen vastaa Puolustusvoimien Urheilukoulun valmennuspäällikkö Jari Karinkanta.

Sekä tietysti paljon muuta!

Urheiluampujan sähköinen versio: Urheiluampuja 04 2023 (epaper.fi)