Lapua Eurooppa Cupin finaali: Talvitiellä ”haasteita riitti” isopistoolilla
14.10.2023 klo 18:51
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

25 metrin pistoolin ja 300 metrin kiväärin Lapua Eurooppa Cupin finaaliviikko jatkui Zagrebissa isopistoolikilpailulla. Marko Talvitie oli 15:s tuloksella 562.

Talvitie ampui tarkkuusosalla 271 ja pikaosalla 291. Kilpailun voitti Ranskan Yann Fridrici tuloksella 578 (22x). Ranskan Kevin Chapon oli toinen ammuttuaan myös 578 (12x). Itävallan Andreas Auprich oli kolmas tuloksella 576.

– Haasteita riitti tänäänkin, eikä isopistoolin tarkkuusosalla tapahtunut toivomaani ihmettä. Sain kymppejäkin, mutta aivan liikaa ammuin niitä huonoja, jotka olivat kaukana keskustasta (tosin mustalla). Pikaosaan olen aina saanut luottaa, mutta tänään sekin jäi ehkä hieman alakanttiin, jotta semmoinen päivä. Kausi on ollut jo pitkä ja vielä rutistan vakiopistoolin huomenna ilman tulostoiveita, Talvitie sanoi.

Tulokset