Haku PRS:n MM-kilpailuihin käynnistynyt
23.2.2024 klo 15:33
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haku PRS:n MM-kilpailuihin on alkanut. Kisat järjestetään syyskuussa Yhdysvalloissa.

PRS:n MM-kilpailut järjestetään 11.–17. syyskuuta Cameo Shooting Centerissä, joka sijaitsee Grand Junctionissa Coloradon osavaltiossa.

Ampumaurheiluliiton PRS-jaosto ei ehdi aikataulun takia järjestää virallisia karsintakilpailuja, vaan toimii Suomen MM-edustajien valinnoissa seuraavalla tavalla: kilpailijan on itse ilmaistava halukkuutensa osallistua valintaan ja toimitettava tiedot alla olevan mukaisesti:

Tiedot PRS-kilpailuista, joihin osallistunut vuosina 2022 ja 2023: kilpailun järjestäjä, missä ja milloin pidetty, tuloslista (PDF-muodossa). Tuloslistasta käytävä ilmi: kilpailun max-pisteet, saadut pisteet, myös muiden kilpailuun osallistuneiden pisteet eli ei pelkkää ruutukaappausta omasta tuloksesta.

Kilpailijan tiedot oltava hakemuksessa: nimi, puhelinnumero, sähköposti, Sportti-ID,, SAL:n jäsenseura, johon kilpailija kuuluu, jäsenmaksusta tosite. Kilpailuluokka, johon ilmoittautuu: Open, Limited, Factory, Senior Open, MIL/LEO Open, Ladies Open, Junior Open-

Kilpailija pyytää oman SAL:iin kuuluvan ampumaseuraansa esittämään kilpailijaa ehdolle MM-kisoihin Ehdotus toimitetaan SAL:n PRS-jaostolle sähköpostiosoitteeseen sal.prsjaosto@outlook.com  viimeistään 9.3.2024.

Hyväksynnät julkaistaan SAL:n sivuilla ja hyväksytyt kilpailijat saavat henkilökohtaisen viestin asiasta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen 3/2024 loppuun mennessä.