Kivääriampujilta viimeiset EM-näytöt
22.4.2024 klo 11:32
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampujat antoivat viikonloppuna Turussa viimeiset EM-näyttönsä.

Turun Kupittaan ampumaradalla ammuttiin viikonloppuna Kevätkisan kakkososa, joka oli viimeinen Ampumaurheiluliiton 50m kiväärin EM-näyttökilpailu matkalla kohti Kroatiaa ja Osijekia. Osijekissa ammutaan EM-kilpailut 23.5.–9.6.

Viivi Kemppi (Etelä-Saimaan Ampujat) ja Essi Heiskanen (Pieksämäen Seudun Ampujat) kirjasivat tulostaululle 590 pistettä 50m pienoiskiväärin asentokilpailussa (3×20 ls). Sebastian Långströmin (Kyrkslätt Skytteförening) tulos oli 587. Riku Koskelan (Pohjois-Hämeen Ampujat) ja Aleksi Kasin (Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura) tulos oli 586 pistettä.

M20-sarjassa Niko Antilan (Härmän Seudun Ampujat) tulos oli 584. Tuulevi Suomus (Vihdin Ampumaseura) teki N20-sarjassa saman tuloksen.

Pauliina Frilander (Hahlo) teki makuun kilpailussa parhaan tuloksen 626,7 pistettä.

Kaikki tulokset TSA:n verkkosivuilla.