Materiaalipaketti valmentajien käyttöön
12.6.2024 klo 14:58
Marko Keskitalo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärin valmentajat ovat koonneet kattavan materiaalipaketin valmentajien käyttöön. Materiaalia voi myös itse ladata materiaalipankkiin, ja toivommekin että sinne löytää tiensä kaikki se tietämys, mikä meidän aktiivivalmentajilla on olemassa. Näitä harjoitteita ja muita materiaaleja voidaan käyttää valmennuksessa myös yli lajirajojen. Toiveena on, että myös muut lajit saavat tästä mallin miten koota ja koostaa eri lajien ja ammunnan fyysisten ominaisuuksien harjoitteita kaikkien käyttöön.

Valmennusosaamisen jakoon on nyt kansio jonka käyttöön toivotaan aktiivista osallistumista. Tiedostot löytyvät tästä osoitteesta:
 Materiaalit

Voitte laittaa omia tietojanne ja tiedostojanne jakoon tämän linkin kautta:
 Upload

-Ville Häyrinen