Kasa-ammunnan ja silhuettiammunnan EM-kisat Ruutikankaalla 2025
14.6.2024 klo 10:37
Mikko Taussi
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kasa-ammunnan pistelajien ja silhuettiammunnan EM-kilpailut järjestetään Oulun seutukunnalla Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksessa 6.-22.8.2025. Kasa-ammunnat ajoittuvat 6.-16.8 ja silhuettiammunnat 11.-22.8. Kilpailujen yhteydessä järjestetään myös maailman cup -kilpailut. Kilpailuihin odotetaan noin 200 kasa-ampujaa ja 100 silhuettiampujaa.

Kilpailutapahtuma on tiettävästi ensimmäinen, jossa kahden eri kansainvälisen ampumaurheiluliiton (ERABSF ja AETSM) mestaruuskilpailut järjestetään samanaikaisesti. Ruutikankaan laaja ampumaurheilukeskus luo tähän hyvät mahdollisuudet. Järjestelyllä pyritään saamaan aikaan synergiaetuja, kun samalla järjestelykoneistolla hoidetaan isompi kokonaisuus. Myös ulkoistettujen palvelujen hankinta onnistuu tehokkaammin yhteistapahtumassa.

Tapahtuman internet-sivustot on osoitteessa ech2025.fi.

Kilpailujen järjestelyt edellyttävät laajahkoa vapaaehtoisten joukkoa, mistä pääosan vastuusta kantaa Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen jäsenyhdistykset, mutta järjestelyihin otetaan mukaan muitakin osaajia. Halukkaat voivat ilmoittautua mukaan kisasivujen kohdassa Vapaaehtoiseksi.

Kilpailemaan haluavien suomalaisten ampujien on syytä olla yhteydessä omiin lajijaostoihinsa hyvissä ajoin varmistaakseen kansainvälisen kilpailuelämyksen.

Suhtaudumme erittäin myönteisesti myös ampumaurheilua tukeviin sidosryhmiin ja yrityksiin. Partneritoiminnasta löytyy lisätietoja myös kisasivuilta kohdasta Partners.

 

 

 

 

 

 

Kuva: Vuoden 2025 kilpailujen tunnuslogot (suunnittelija: Aleksandria Jokiniemi)

Lisätietoa kilpailujärjestelyistä antaa järjestelykomitea, johon pyydetään olemaan yhteydessä sähköpostitse loc@ech2025.fi tai kilpailujen pääsihteeri Mikko Taussi (0400 436416)

 

Vuoden 2025 kisat jatkavat Ruutikankaalla järjestettävien kansainvälisten kilpailujen ketjua, kun tänä vuonna siellä järjestetään kivääripracticalin MM-kilpailut elokuun 4.-9. päivinä. Practical-kilpailuihin voi tutustua esimerkiksi internetissä, mutta urheilu on parasta  aina paikan päällä.

Tämän vuotisten Ruutikankaan kilpailujen ohella Lohtajalla järjestetään EBSF:n keskisytytteisten aseiden kasa-ammunnan Euroopan mestaruuskilpailut 29.7.-3.8.2024.