Franchi GP: Joukkuekilpailussa sivuttiin SE:tä, SE-tuloksia myös Y70- ja Y16-sarjassa
16.6.2024 klo 19:12
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Skeetin perinteinen Franchi GP tarjoili jälleen hyvät kilpailut Lopen Ampumaurheilukeskuksessa viikonloppuna. Suomen ennätyksiäkin tuloksiin kirjattiin.

Yleisen sarjan joukkuekilpailussa sivuttiin Suomen ennätystä, kun Ala-Hämeen Ampujien kakkosjoukkue vei voiton tuloksella 364. Joukkueessa ampuivat Janne Vallioniemi, Eemeli Kurki ja Lassi Kauppinen.

Muut SE:t syntyivät Y70- ja Y16-sarjassa. Y70-sarjassa HyMan Hartte Ojanen ampui peruskilpailussa 117 ja finaalissa 22.  Molemmat ovat sarjan uusia SE-tuloksia. Junioreissa voiton vienyt Y16-sarjan YMS:n Aapo Ylimäki puolestaan ampui 116 ja finaalissa 53. Hän sivuaa Suomen ennätystä.

Miesten kilpailun voitti Janne Vallioniemi ennen Oskari Lehtimäkeä ja Eemeli Kurkea. Vallioniemi oli myös peruskilpailun paras ja ampui siinä 124. Naisten kilpailun voitti Marja Mäkelä ennen Nea Vallioniemeä ja Kaisa Kurkea. Peruskilpailun paras oli Vallioniemi tuloksella 114 ennen Mäkelää (109).

Tulokset kilpailunjärjestäjän sivuilla