Liittokokous 30.10.2022 Lohjalla

Suomen Ampumaurheiluliiton liittokokous pidetään sunnuntaina 30. lokakuuta 2022 alkaen klo 13.00 Lohjalla Kisakallion urheiluopistolla (Kaarina Karin tie 4, Lohja).

SAL:n kokoukseen on jäsenyhdistys oikeutettu lähettämään yhden äänivaltaisen edustajan sekä enintään yhden lisäedustajan. Lisäedustajalla on kokouksessa vain puheoikeus. Edustajalla tulee olla jäsenyhdistyksen antama valtakirja ja hänen tulee olla edustamansa jäsenyhdistyksen jäsen. Kukin liittokokousedustaja saa edustaa yhtä jäsenyhdistystä.

Kokouksen esityslista liitteineen lisätään sääntöjen mukaisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta SAL:n internetsivuille materiaalisalkkuun tälle sivulle.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi liittohallituksen esitys liiton sääntöjen muuttamisesta. Kyse on sääntömuutoksesta, joka on kertaalleen hyväksytty ylimääräisessä liittokokouksessa keväällä 2022.

Ääni- ja puheoikeutta voi käyttää myös etänä (Teams) normaaliin tapaan. Mahdollisissa äänestyksissä kokouksessa käytetään Vote by Hejmo -äänestysjärjestelmää. Myös kokoustilassa fyysisesti olevat äänestävät tätä kautta. Suosittelemme koronasyistä ottamaan mukaan oman älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen, jolla äänestyksen voi suorittaa. Flunssaoireisena ei tule saapua paikalle.

Etukäteisilmoittautuminen kokoukseen on pakollinen 26.10.2022 mennessä kaikille osallistujille tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Myös valtakirja tulee toimittaa etukäteen 26.10.2022 mennessä (mieluiten sähköisesti lataamalla se ilmoittautumislomakkeelle). Valtakirjassa on mainittava äänioikeutetun edustajan sähköpostiosoite, jonka tulee olla edustajan käytettävissä kokouksen aikana. Äänioikeutettujen sähköpostiosoite tarvitaan, vaikka kokoukseen osallistuisi paikanpäällä. Henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittautuneet ja/tai toimittaneet valtakirjaa määräaikaan mennessä, ei tulla päästämään kokoukseen, joten muistattehan ilmoittautua ajoissa.

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, käänny Olli Törnin puoleen, olli.torni@ampumaurheiluliitto.fi tai puh. 0400 930 527.

Kokous järjestetään osana Grande Finale -tapahtumaa, johon on erillinen ilmoittautuminen Suomisportissa.

Esityslista
LIITE 1 SAL Matkustussääntö 2023
LIITE 2 Toiminta- ja talouskatsaus 2020-2021
LIITE 3 SAL strategia 2024
LIITE 4 Liittovaltuustoehdokkaat
LIITE 5 SAL Toimintasäännöt – esitys liittokokoukselle 2022
LIITE 6 SAL24_alueet
Valtakirjapohja 2022

Ilmoittautuminen liittokokoukseen
Tällä lomakkeella ilmoittaudut kaikille SAL:n jäsenyhdistyksille tarkoitettuun SAL:n kokoukseen 30.10.2022. Huomaathan, että ilmoittautuminen, valtakirjan toimittaminen ja etäosallistujien sähköpostiosoitteiden ilmoittaminen on pakollista 26.10.2022 mennessä.
Lataa valtakirja tähän tai vaihtoehtoisesti lähetä paperipostissa liiton toimistoon Valimotie 10, 00380 Helsinki. Jos lähetät valtakirjan postissa, tulee sen olla perillä viimeistään 26.10.2022.