Avoimet työpaikat

Kumppanuuspäällikkö

Suomen Ampumaurheiluliitto ry (SAL) on maamme urheilutoiminnan vanhimpia ja menestyksekkäimpiä lajiliittoja. Se on perustettu vuonna 1919. Ampumaurheiluliittoon kuuluu noin 300 jäsenseuraa, joissa ampumaurheilua harrastaa noin 30 000 henkilöä.

Haemme nyt joukkoomme kumppanuuspäällikköä määräaikaiseen, 9 kuukauden mittaiseen päätoimiseen työsuhteeseen, arviolta 31.12.2024 asti.

Tehtävänäsi on luoda toimintamme tavoitteita edistäviä uusia kumppanuuksia erityisesti yritysten kanssa. Olet myös kehittämässä varainhankinta- ja kumppanuusstrategiaamme ja siihen liittyvää tuotteistamista.

Kumppanuuspäällikön tehtävä on organisaatiossamme uusi. Tehtäviin ei sisälly esihenkilövastuuta.

Edellytämme sinulta käytännössä osoitettuja näyttöjä tuloksellisesta myynti- tai kumppanuustyöstä ja näkemystä ja kykyä pitkäjänteisen yritysyhteistyön rakentamiseen ja kehittämiseen.

Tarvitset työssäsi riittävää ymmärrystä urheilujärjestöistä ja kolmannen sektorin varainhankinnasta, itsenäistä työskentelyotetta, luovuutta, tuloshakuisuutta ja riittävää kunnianhimoa.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielellä ja kykyä työskennellä menestyksellisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taidon luemme eduksi. Tarvitset myös riittävät IT-valmiudet ja ripauksen visuaalista silmää.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä, mutta työtä voi tehdä myös osin etätyönä.

Palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja tulokseen perustuvasta palkasta. Palkan ja työsuhde-etujen, kuten kattavien työterveyspalveluiden, lisäksi saat ennen kaikkea mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa pääset jättämään omaa kädenjälkeäsi, sekä innostavan, kannustavan ja sparraavan työyhteisön toimistossamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Laurila, 040 5785860.

Hakuaika päättyy maanantaina 12.2.2024 klo 23:59. Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen rekry@ampumaurheiluliitto.fi.