Avoimet työpaikat

Suomen Ampumaurheiluliitto ry (SAL) on maamme urheilutoiminnan vanhimpia ja menestyksekkäimpiä lajiliittoja. Se on perustettu vuonna 1919. Ampumaurheiluliittoon kuuluu noin 300 jäsenseuraa, joissa ampumaurheilua harrastaa noin 30 000 henkilöä.

Ampumaurheiluliitossa on avoinna seuraava tehtävä (1 kpl):

Lajivalmentaja, paraluotilajit (hakuaika päättyy 6.12.2022)

Paraluotilajien lajivalmentaja vastaa ampumaurheiluliiton kivääri- ja tarvittaessa pistoolilajien para-ammunnan kansainvälisestä menestyksestä. Menestymisen tärkein kriteeri on käynnissä olevan paralympiadin aikana saavutettu arvokisamenestys ja siihen liittyvänä paralympialaisiin saavutettujen paikkojen lukumäärä.

Lajivalmentajan työtehtävät koostuvat erityisesti kiväärin paramaajoukkueryhmän valmennuksen ja kilpailemisen suunnittelusta ja raportoinnista sekä kansainvälisestä kilpailutoiminnasta. Lisäksi valmentaja osallistuu valmentajakoulutukseen ja valmentajien osaamisen kehittämiseen para-ammunnan osalta erikseen sovittavalla tavalla. Valmentaja vastaa kiväärin paramaajoukkueryhmän päivittäisvalmennuksen tukemisesta, suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä kiväärin päävalmentajan, urheilijoiden ja heidän henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa.

Edellytämme lajivalmentajalta erinomaista lajiosaamista, riittävää valmentajakoulutusta, käytännössä osoitettua valmennusosaamista sekä kykyä toimia kansainvälisissä yhteyksissä englannin kielellä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, riittäviä tietoteknisiä taitoja, paineensietokykyä ja halua kehittää omaa valmennusosaamistaan.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 1.1.2023-31.12.2023.

Lisätietoa tehtävistä antaa valmennuksen johtaja Ville Häyrinen, puh. 050 302 3300, ville.hayrinen@ampumaurheiluliitto.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.12.2022 mennessä osoitteeseen rekry@ampumaurheiluliitto.fi.