Avoimet työpaikat

Suomen Ampumaurheiluliitto ry (SAL) on maamme urheilutoiminnan vanhimpia ja menestyksekkäimpiä lajiliittoja. Se on perustettu vuonna 1919. Ampumaurheiluliittoon kuuluu noin 300 jäsenseuraa, joissa ampumaurheilua harrastaa noin 30 000 henkilöä.

Ampumaurheiluliitossa on avoinna seuraavat tehtävät:

Trap, päävalmentaja. Hakuaikaa jatkettu 1.1.2022 asti.

Haulikon traplajien päävalmentaja vastaa suomalaisen trap-ammunnan kansainvälisestä menestyksestä yhdessä valmennuksen johtajan ja lajivalmentajan kanssa. Painopisteenä ovat ISSF olympialajit ja menestystä arvioidaan suhteessa käytössä oleviin resursseihin. Menestymisen tärkein kriteeri on saavutettu olympiamenestys ja siihen liittyvänä olympialaisiin saavutettujen paikkojen lukumäärä.

Toissijaisena menestyskriteerinä on ISSF-lajeissa saavutettu menestys muissa kansainvälisissä arvokilpailuissa.

Työsuhde on osa-aikainen. Työaika muodostuu hyväksytyn vuotuisen valmennusohjelman mukaisesti, ja viikoittainen työaika voi vaihdella suurestikin. Vuoden ajanjaksolla työaika on keskimäärin 25h/vko. Kuukausipalkkainen.

Pääasiallinen työn suorituspaikka Orimattila-Lahti.

Avaintehtävät, vastuualueet ja ajankäyttö

Valmentajan tehtävänkuva muodostuu 80 % valmennustyöstä ja sen kehittämisestä ja 20 % valmentajakoulutuksesta sekä sen ja lajin kehittämisestä.

 1. Trapin aikuisten ja nuorten olympia- ja maajoukkuevalmennusryhmien kokonaisvaltaisesta valmennuksesta vastaaminen.
 2. Trapin aikuisten ja nuorten olympia- ja maajoukkueryhmien valmennus: leirityksen, harjoitusohjelmien ja kilpailutoiminnan suunnittelu ja operatiivinen johto sekä seuranta (erillisen suunnitelman mukaan mm. harjoitusten pito, suunnittelu, seuranta, yhteenveto ja analysointi) yhdessä toisen traplajivalmentajan kanssa erillisen suunnitelman mukaan.
 3. Trapin aikuisten olympia- ja maajoukkueryhmien päivittäisvalmennuksesta vastaaminen, päivittäisvalmennuksen tukeminen, suunnittelu, seuranta ja kehittäminen yhdessä lajivalmentajan, urheilijoiden ja heidän henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa.
 4. Suomen Ampumaurheiluliiton valmentajakoulutuksen kehittäjänä ja kouluttajana toimiminen: trapin urheilijoiden henkilökohtaisten valmentajien, seura- ja alue- sekä tehoryhmävalmentajien tukeminen kouluttamalla ja valmentamalla heitä sekä osallistumalla kouluttajana heille järjestettäviin koulutustilaisuuksiin yhdessä nuoriso- ja koulutuspäällikön kanssa.
 5. Trapin maajoukkueen toiminnan ja budjetin suunnittelu, seuranta ja raportointi valmennuksen johtajalle.
 6. Trapin urheilijavalintojen esittely maajoukkueisiin ja kilpailuihin valmennuksen johtajalle.
 7. Trapin valmennusjärjestelmän (seura-, alue-, tehoryhmä- ja nuorten maajoukkuevalmennus) kehittäminen yhdessä lajivalmentajan, valmennuksen johtajan ja tehoryhmän vastaavan kanssa sekä toimintasuunnitelman linjaukset, tavoitteet ja pääpainopistealueet.
 8. Nuorten lahjakkuuksien kartoitus yhdessä nuorten tai erikseen nimettyjen valmentajien kanssa.
 9. Yhteydenpito laji- ja henkilökohtaisiin valmentajiin sekä heidän henkilökohtainen tukemisensa ja seurantatyö.
 10. Lajiryhmän testaus- ja kehittämistoiminta yhteistyössä valmennuksen johtajan ja sidosryhmien kanssa sekä testaustoiminnan siirtäminen päivittäisharjoitteluun.
 11. Ampumaurheilun valmennus-, koulutus- ja kehityskeskusten kehittäminen yhteistyössä liiton valmennuksen johtajan, valmennuskeskuksen johtajan sekä sidosryhmien kanssa.
 12. Yhteistyö alan järjestöihin sekä lajiliittoihin, Olympiakomiteaan, Paralympiakomiteaan ja muihin sidosryhmiin.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.1.2022 mennessä osoitteeseen rekry@ampumaurheiluliitto.fi

Lisätietoja antaa valmennuksen johtaja Henna Torpo (henna.torpo@ampumaurheiluliitto.fi                        / 040-6761668).